Powered By Blogger

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Με τι ταιριαζει το καθε ζωδιο

Τοξότης με Κριός: Ο Κριός έλκετε πολύ από το Τοξότη. Ο Τοξότης πάλι δεν δέχετε την κτητικότητα του Κριού. Ο Κριός θα προσπαθήσει να προσαρμοστεί στην ταιριαστή σχέση του Τοξότη αφού έχουνε πολλά κοινά σημεία. Είναι και οι δυό γεμάτοι πάθος και ενθουσιασμό.Συμπερασμα, λίγος συμβιβασμός από τον καθένα αιθα είανι μια φοβερή σχέση.
Τοξότης με Ταύρο: Ο Ταύρος θέλει τη μονιμότητα, ο Τοξότης δεν μπορεί, θέλει συχνά αλλαγές. Αδρανής ο Ταύρος αυθόρμητος ο Τοξότης έχει σαν αποτέλεσμα να εκνευρίζονται. Διαφορετικές απόψεις, διαφορετικές νοοτροπίες. Συμπέρασμα, καλύτερα αποφύγετε αυτή τη σχέση.
Τοξότης με Διδύμους: Μια ιδιόρρυθμη σχέση μεταξύ αυτών των δύο ζωδίων. Επειδή και ο Τοξότης είναι απρόβλεπτος και δεν μπορεί να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά, οι Δίδυμοι νιώθουν συνεχώς αστάθεια και ανησυχεία. Ταιριάζουν πολύ στο σεξ αλλά ο Τοξότης δεν μπορεί να δεκτεί τις αλλαγές των Διδύμων. Συμπέρασμα, σχέση απρόβλεπτη, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.
Τοξότης με Καρκίνο: Η αστάθεια του Τοξότη και η ανεξαρτησία κτυπάνε στα νέυρα τον Καρκίνο. Ο Τοξότης πάλιδεν μπορί τόση αγάπη, φροντίδα και οικογενειακή θαλπωρή. Όσο για το σεξ σίγουρα δεν πρόκειτε να το απολαύσουν με αυτές τις καταστάσεις. Συμπέρασμα, από το να βγάλετε τα μαχαίρια καλύτερα χωρίστε.
Τοξότης με Λέων: Φλογερή σχέση. Είναι και τα δύο ζώδια της φωτιάς. Ο Τοξότης όμως βαριέτε εύκολα τον Λέωντα. Ο Λέων δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Τοξότης δεν μπορεί να είναι δίπλα του συνεχώς και ακόμα θεωρεί πολύ παιχνιδιάρη τον Τοξότη. Ακόμη και στο σεξ έχουνε αντιθέσεις. Συμπέρασμα, πολύ δύσκολο να επιτύχει αυτή η σχέση.
Τοξότης με Παρθένος: Δύο διαφορετικά άτομα. Ο Τοξότης άπιστος και φλογερός, η Παρθένος πιστή και ζητά την αποκλειστικότητα. Αυτή η σχέση δεν μπορεί να έχει μέλλον ούτε καν αρχή αφού ο Τοξότης είναι απρόβλεπτος και η Παρθένος πατά σταθερά στη γή. Συμπέρασμα, μην προσπαθήσετε για αυτή τη σχέση, δεν αξίζει τον κόπο.
Τοξότης με Ζυγό: Αυτά τα δύο άτομα έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους, είναι αισιόδοξοι και θετικοί. Ο Ζυγός είναι εκλεκτικός ενώ ο Τοξότης καθόλου. Η απιστία του Τοξότη, εκνευρίζει το Ζυγό.Σμίγουν και χωρίζουν και αυτό μπορεί να επαναληυθεί πολλές φορές. Συμπέρασμα, πρέπει να υπάρχει πάντα μια ισχυρή δύναμη για να τους κρατάει.
Τοξότης με Σκορπιός: Δύο άτομα με διαφορετικές ανάγκες. Ο Τοξότης θέλει ελευθερία, ο Σκορπιός δέσμευση. Όσο είναι καινούρια η σχέση, ο Τοξότης είναι ενθουσιασμένος, όταν αρχίσει όμως να κουράζετε αδιαφορεί.Ο Σκορπιός τότε ψάχνει τρόπο να τον εκδικηθεί. Συμπέρασμα, η εκδίκηση του Σκορπιού πονάει.
Τοξότης με Τοξότη: Ο Τοξότης θεωρείτε πολλές φορές επιπόλαιος και ανευθυνος. Αυτό θα φανεί όταν βρεθεί σχέση με άλλο Τοξότη. Και οι δυίο θα σκέφτονται πως θα διασκεδάσουν και θα περνούν καλά και θα ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο. Ο Τοξότης θέλει ένα προσγειωμένο σύντροφο για να μπορεί να κάνει μια σωστή σχέση. Μπορούν να κάνουν μια καταπληκτική σχέση σε φιλία αλλά όχι ερωτική. Συμπέρασμα, μάλλον αδύνατο να συνυρπάξουν.
Τοξότης με Αιγόκερω: Αυτή η σχέση από την αρχή φαίνετε πως δεν έχει πιθανότητες να επιβιώσει. Ο Τοξότης είναι σπάταλος και δεν αφοσιώνετε. Ο Αιγόκερος, δεν δέχετε να είναι το οικονομικό του στήριγμα και θέλει αποκλειστικότητα. Έτσι ο Αιγόκερος θα εκνευριστεί με όλα αυτά και θα φύγει. Συμπέρασμα, ο ένας απορρίπτει τον άλλο.
Τοξότης με Υδροχόο: Έχουνε πάρα πολλά κοινά σημεία, αγαπούν την ελευθερία και την ελευθερία. Είναι τα μόνα άτομα στο ζωδιακό κύκλο που σέβονται ο ένας τις απαιτήσεις του άλλου. Κινούνται και οι δύο ελεύθερα, απολαμβάνουν τη ζωή τους και όταν νιώσουν την ανάγκη βρίσκονται σε ανύποπτο χρόνο. Δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί για αυτούς. Συμπέρασμα, αυτή η σχέση μπορεί να πετύχει, φτάνει να δωθεί χρόνος.
Τοξότης με Ιχθύ: Ο Τοξότης δεν μπορεί τους συναισθηματικούς Ιχθύες, ενώ ο Ιχθύς παθαίνει συναισθηματική εξάρτηση. Ο Τοξότης στην αρχή πιστεύει πως στα πολλά λόγια που λένε οι Ιχθύες και αφού δούνε ότι αλλάζουν γνώμη συνεχως απορρίπτουν αυτή τη σχέση. Ακόμη και στο σεξ οι Ιχθύες θέλουν το πάθος ενώ οι Τοξότες την εκτόνωση. Συμπέρασμα, σχέση χωρίς μέλλον.


Άρθρο: λαμπρινή Ιωαννίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου