Powered By Blogger

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Αθλητισμός



SoNtiOLa


               Αθλητισμός:


   

Αθήνα
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην παγωμένη Μόσχα όπου αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:00 (ΕΤ-1) την ΤΣΣΚΑ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της φάσης του Top 16 της Ευρωλίγκα.

Οι Πράσινοι θέλουν τη νίκη που θα ισοδυναμεί με μισή πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να μην αντιμετωπίζει προβλήματα, σε αντίθεση με τους Ρώσους που θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Βίκτορ Χριάπα, ενώ αμφίβολος είναι ο Βοροντσίεβιτς και εκτός αποστολής ο Παπαλουκάς.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία) και Νταμίρ Γιαβορ (Σλοβενία)
.

Πιέζει ο Φώτσης την Αρμάνι

Την ίδια ώρα, ο Αντώνης Φώτσης με δική του απόφαση δεν πήγε στην προπόνηση της Αρμάνι Μιλάνο και ζήτησε από την διοίκηση να τον ενημερώσει για τις προθέσεις της. Και αυτό γιατί οι Ιταλοί τη μια μέρα τον θέλουν και την άλλη τον παραχωρούν, ζητώντας ωστόσο αρκετά χρήματα.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του δεν έχει αναμειχθεί στην υπόθεση και περιμένει να δει τις εξελίξεις, αφού με τον παίκτη έχει ήδη συμφωνήσει για συνεργασία 2,5 ετών...



 Άρθρο:Ντίνα Ιωαννίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου